vreugdenhil_supermarkt_curacao

Vreugdenhil supermarkt Curacao

Vreugdenhil supermarkt is al jaren een begrip op Curacao als supermarkt. Vreugdenhil supermarkt is dagelijks voorzien van verse producten zoals verse melk, yogurt, kaas, brood en gebak. Vreugdenhil heeft een groot aanbod van zowel Europese als Amerikaanse produkten. De Nederlandse ‘SPAR’ is het Europees huismerk van Vreugdenhil, terwijl ‘HYTOP’ het Amerikaans huismerk is.

Vreugdenhil supermarkt heeft een eigen bakker in huis, dus van vers brood en gebak. Verder heeft vreugdenhil supermarkt een ambachtelijke slagerij voorzien van producten van de hoogste kwailiteit. Vreugdenhil supermarkt heeft als motto: alles moet vers zijn bij supermarkt Vreugdenhil. Vreugdenhil heeft een zeer uitgebreide zuivel afdeling wat dagelijks ververst word. Elke dag verse melk, yogurt, kaas, vla etc.

Vreugdenhil supermarkt is ruim opgez en ook als het druk is kunt u rustig winkelen. Met de ruime en overzichtelijke winkelpaden bent u ervan verzekerd dat u rustig op u eigen tempo de juiste producten kunt vinden. Boven elk winkelpad hangen de borden wat u in het winkelpad aantreft. Bent u opzoek naar een speciaal product? Vraag het gerust aan een medewerker die in de winkel rondloopt en u wordt graag begeleid naar het product dat u zoekt.

Vreugdenhil supermarkt heeft tevens een eigen gesorteerde cosmetica afdeling. Bij onze cosmetica afdeling kunt u alles vinden van tanpasta tot parfum. Ook voor boeken en tijdschriften kunt u bij Vreugdenhil terecht.

Overigens heeft vreugdenhil een uitgebreide Cafataria in huis met snacks en complete maaltijden. Koffie en thee is gratis bij Vreugdenhil supermarkt.

Vreugdenhil supermarkt heeft een gratis shuttlebusservice van en naar alle resorts op Jan Thiel en Seaquarium alsook de marinas.

Contact informatie en openingstijden Vreugdenhil supermarkt:
Maandag-Zaterdag 08:00-20:00
Zondag 08:00-13:00

Adres Vreugdenhil Supermarkt: Schubappelweg z/n (Zijweg Caracasbaaiweg) Curacao

Telelefoonl: (599-9) 4611296

Email:info@vreugdenhilcuracao.com
Web: www.vreugdenhilcuracao.com