VOOR DE MEEST GOEDKOPE VAKANTIES NAAR CURACAO

Vliegtickets naar Curacao

Iedereen wil tochwel naar een vakantie naar het grootste eiland in het Caribische deel van het Koninkrijk, Curacao! Curacao is een zeer gewilde en populaire bestemming voor met name Nederlanders. Een vakantie naar dit zonovergoten eiland eist wel dat u in een vliegtuig moet stappen. Tegenwoordig zijn er meer keuze mogelijkheden om naar Curacao te vliegen. De mogelijkheid bestaat tevens om vanaf Schiphol naar Willemstad te vliegen als vanuit het Duitse stad Dusseldorf om naar Curacao te vliegen. Vluchten vanuit Schiphol worden uitgevoerd door KLM en TUI Fly (Voorheen Arke Fly). Vanuit Dusseldorf vliegt Air Berlin rechtstreeks naar Curacao.

Nederlandse vakantiegangers heeft de keuze uit 2 zelfs 3 vliegmaatschappijen. Meer keuze maakt het mogelijk dat de vliegmaatschappijen gezond met elkaar kunnen concurreren waardoor de prijzen van vliegtickets betaalbaar kunnen blijven voor een stoel naar Curacao vanuit Europa. KLM en TUI Fly vliegen rechtstreeks vanuit Nederland – Amsterdam en met Air Berlin kunt u via Dusseldorf naar Willemstad vliegen. Door de concurrentie hebben deze maatschappijen vrijwel altijd aanbiedingen op vliegtickets voor Curacao.

Vakantiegangers die hun vakantie op Curacao willen combineren met andere landen of bestemming in de regio zijn ook mogelijkheden denkbaar. Vliegmaatschappijen uit Amerika, Canada en andere landen in de region voeren ookwel dagelijkse vluchten naar Curacao.

Diverse vliegmaatschappijen uit de eerder genoemde landen onderhouden dagelijkse vluchten naar veel regionale en internationale bestemmingen. Alle vliegmaatschappijen die naar Curacao vliegen vanuit Europa maken gebruik van grote toestellen. De voornaamste reden hiervoor is dat deze toestellen zonder tussenstop rechtstreeks naar Curacao kunnen doorvliegen zonder tussenlanding. De andere reden is wel commercieel, wegens de grote vraag naar vliegtickets naar zonnige Curacao profiteren de maatschappijen om zodoende de grote toestellen in te zetten om hun winst te maximaliseren.

KLM

KLM.nl biedt haar reizigers altijd de beste service aan boord en tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

KLM voert dagelijks vluchten uit vanuit Schiphol naar Curacao. Bent u op zoek naar een losse vliegticket dan kunt u direct uw stoel boeken. Afrekenen wordt makkelijk en snel afgehandeld binnen de vertrouwde KLM omgeving. U kunt met alle gangbare en populaire betaalmiddel afrekenen. KLM heeft verschillende categorieen en vluchtklassen voor uw vliegticket naar Curacao. Vliegschema van de KLM is ook belangrijk om te kunnen plannen wanneer men gaat reizen. De meesten willen een rechtstreekse vlucht, maa het lukt niet altijd.

Vanzelfsprekend kunt u naast vliegtickets naar Curacao ook kiezen voor combinatie aanbiedingen van vliegtickes en accommodaties. Het is in heel veel gevallen zelfs aan te raden om voor deze aanbiedingen te kiezen, daar de meeste reisorganisaties zoals Kras en TUI extra stoelen op vluchten kopen en ook speciale deals hebben met accommodaties op het eiland.

TUI Fly (voorheen Arke Fly)

TUI Fly vliegt eveneens dagelijks naar Curacao. Het is bij TUI ook mogelijk om losse tickets te boeken om zodoende verzekerd te kunnen zijn van uw stoel. Afrekenen gebeurt eveneens in een vertrouwde betalingsomgeving. TUI Flykent verschillende reisklassen voor uw reis naar Curacao. Blijf op de hoogte van de alle aanbiedingen van TUI Fly (voorheen ArkeFly).

Luchthaven van Curacao

Curacao heeft 1 luchthaven, namelijk Curacao International Airport (CIA). De luchthaven wordt ookwel Hato Airport genoemd. Hato is een internationale luchthaven. Vroeger was de luchthaven ook bekend als Dr. Albert Plesman Luchthaven. De internationale luchthaven van Curacao fungeert als hub (overstapplaats) van talloze internationale vluchten naar het regionale vliegverkeer.

Vliegen naar Curacao is goed te doen en mogelijk vanuit veel landen. Vluchten naar dit tropisch eiland zijn vanuit heel veel landen goed bereikbaar. Het doorvliegen naar andere bestemmingen in de region en caribische eilanden is goed te doen via Curacao. Hato Airport is een vrij drukke internationale luchthaven met vliegmaatschappijen uit Nederland, Duitsland, Verenigde Staten etc zijn allemaal aanwezig.

Vliegvakanties naar Curacao

Reisorganisaties of de vliegmaatschappijen hebben regelmatig actie voor de laatste stoellen die niet verkocht zijn. Middels last minute acties proberen men deze stoellen toch te verkopen. De ervaring leert dat deze stoelen vaak tegen kostprijs worden verkocht of slechts met een beperkte marge. Dus het is de moeite waard om middels een lastminute Curacao vliegticket naar de zon af te reizen, welke goedkoop kan zijn in vergelijking tot normale ticketprijzen. Belangrijk voor u als consument/vakantieganger is om zelf een keuze te maken naar de vliegmaatschappij van uw wens en een keuze te maken die u helemaal achter staat. Hierbij nogmaals een aantal keuze mogelijkheden.

curacao-vliegvakanties