trouwen op curacao

Trouwen op Curaçao – de mooiste trouwlocaties

Droom jij er ook van om jouw geliefde het ja-woord te geven op een paradijselijke locatie? Dan is trouwen op Curaçao zeker het overwegen waard. Hier kun je genieten van pittoreske dorpjes met kleurrijke gebouwen, parelwitte stranden en zwoele temperaturen. Daarnaast spreekt de bevolking Nederlands en is je huwelijk gewoon rechtsgeldig in Nederland. Bovendien zijn de kosten van trouwen op Curaçao heel wat lager dan in ons eigen koude kikkerlandje. Reden genoeg om je verder te verdiepen in trouwen op Curaçao.

De mooiste trouwlocaties op Curaçao

Wil jij van jouw bruiloft echt iets bijzonders maken, dan is Curaçao daarvoor een hele geschikte bestemming. Het prachtige eiland heeft volop onvergetelijke trouwlocaties in de aanbieding. Zo kun je bijvoorbeeld in het huwelijk treden in het kleurrijke stadhuis van Willemstad. Zoek je wat meer avontuur? Dan kun je trouwen tijdens een boottocht op de Caraïbische zee. Wil jij je nergens zorgen over maken? Dan zijn er ook resorts op Curaçao die je hele bruiloft voor je kunnen verzorgen. Een echte romantische klassieker is natuurlijk trouwen met je blote voeten in het witte zand. Maar bij deze bijzondere locaties is de vraag wel: welke trouwjurken zijn geschikt?

Ideale trouwjurken voor je bruiloft op Curaçao

Een van de redenen om te trouwen op Curaçao is de aangename temperatuur. Gemiddeld is het daar namelijk 27 graden. Dat is dus zeker iets om rekening mee te houden bij het trouwjurken kiezen. Een hoog gesloten, nauw aansluitende jurk van synthetische materialen zal je waarschijnlijk geen prettig gevoel geven. Kies dus liever voor luchtige en lichte jurken in stoffen die een beetje ademen. Natuurlijk kan je ook overwegen om wat meer bloot te laten zien dan je in Nederland zou doen. Kies bijvoorbeeld voor een trouwjurk zonder mouwen, met spaghettibandjes of zelfs voor een strapless model. Ook een blote rug is een trendy en passende keuze. Ga je trouwen aan het strand of op zee? Kies dan niet voor een hele lange trouwjurk met veel lagen of een sleep. Die gaan alle kanten op in de flinke zeebries en leiden dus af van die onvergetelijke gebeurtenis. Voor nog meer inspiratie kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen op Honeymoonshop.nl. Veel geluk op Curaçao!