Pietermaai Boutique Hotel

Pietermaai Boutique Hotel Curacao

Aan de rand van het historische Willemstad, bevinden zich 23 idyllische, sfeervolle appartementen, namelijk Pietermaai Boutique Hotel. De appartementen, gelegen rondom een tropisch zwembad, zijn volledig gemeubileerd en geschikt voor zowel de zakelijke gast als voor de toerist. Door de ideale ligging, op slechts 5 minuten loopafstand van het centrum en 10 minuten rijden van diverse mooie stranden, leer je Curacao pas echt goed kennen. Het team van Pietermaai Boutique Hotel is verheugd om u te mogen ontvangen!

Bijzonderheden Pietermaai Boutique Hotel
Het Pietermaai Boutique Hotel beschikt over een receptie, WiFi, bar en restaurant Mundo Bizarro. Dit eetcafé in Latino stijl is sfeervol ingericht en serveert dagelijks van 10.00 tot 24.00 uur heerlijke koffie’s, sandwiches, cocktails en gerechten. Verdeeld over twee tuinen liggen twee kleine zwembaden met zonneterrassen en ligbedden. Grenzend aan Mundo Bizarro bevindt zich White Feather, een kleine Spa met massages, sauna, een stoombad, kapsalon en manicure/pedicure. Tot Pietermaai Boutique Hotel behoren ook de wijnwinkel Sérvir Frais en jazzcafé Mile. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling.

Kamertype omschrijving Pietermaai Boutique Hotel 
De kamers zijn voorzien van zitje, tv, kluisje en airconditioning. Badkamer met douche en toilet. De 1-kamerappartementen zijn voorzien van zitje, kluisje en airconditioning. Kitchenette met twee kookplaten, koffiezetapparaat en koelkast. Badkamer met douche en toilet. De apaprtementen hebben een buitenzitje grenzend aan de binnentuin. De kamers en appartementen kunnen onderling van grootte, inrichting en indeling verschillen.

Pietermaai Boutique Hotel is te boeken in een combinatiereis.