Parkeren bij Schiphol op weg naar Curacao

Parkeren bij Schiphol op weg naar Curacao

U heeft vast al volop gedroomd van uw vakantie naar Curaçao. U geniet van het goede vooruitzicht omdat u weet dat het lekker weer zal worden en u er een echte strandvakantie van kunt gaan maken. Voordat het zover is, moeten er echter nog wel wat zaken geregeld worden. U hoeft gelukkig geen vaccinaties te halen of een ingewikkelde Visa aan te vragen. Wat er echter wel geregeld moet worden, is het parkeren van de auto bij Schiphol.

Als u vliegt vanaf Schiphol kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden om uw auto te parkeren. Wij hebben ze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet.

Shuttle Parking

Shuttle Parking is een voordelige en betrouwbare manier om uw auto te parkeren op Schiphol. U rijdt met uw auto naar het parkeerterrein op Schiphol. U krijgt hulp bij het uitladen van uw koffers en rijdt vervolgens met een shuttlebus naar de vertrekhal. Als u terugkomt van vakantie staat de shuttlebus al weer op u te wachten en wordt u naar het parkeerterrein gebracht waar uw auto staat.

Valet Parking

Als u geen kostbare tijd wilt verliezen, is Valet Parking zeker een optie voor u. U reserveert Schiphol Valet Parking vooraf via de website en na uw aankomst op Schiphol zet u uw auto voor de Terminal neer bij de Schiphol Valet Parking Service. De sleutel kunt u afgeven bij de servicebalie waarna de medewerkers uw auto wegbrengen naar een parkeergarage. Als u weer terugkomt van vakantie staat de auto weer voor u klaar bij de Terminal.

Park & Sleep

Wilt u zonder stress naar Curaçao vliegen, dan kunt u ook gebruikmaken van Park & Sleep. De nacht voor uw vertrek verblijft u in een hotel dichtbij het vliegveld. Uw auto kunt u tijdens de vakantie bij het hotel parkeren. Bovendien kunt u een beroep doen op de shuttle service zodat u op een snelle en veilige wijze op de luchthaven wordt gebracht.

Handige tips voor het parkeren bij Schiphol

Parkeren op Schiphol hoeft helemaal niet duur en lastig te zijn, als u de juiste tips tot uw beschikking heeft. Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

*Hoe eerder u een parkeerplek boekt op Schiphol, hoe goedkoper u uit bent. Zorg daarom dat u tijdig een parkeerplek reserveert;
*Als u door iemand afgezet wordt bij de luchthaven, kunt u kiezen voor Schiphol Short Stop Parking. Bij de parkeerplaatsen betaalt u alleen als u er een kwartier of langer staat;
*U kunt ook de keuze maken voor Schiphol Visitors Parking. Dan parkeert u in de buurt van de aankomst- of vertrekhal.

Kies voor de parkeermogelijkheid die goed bij u past voordat u op het vliegtuig naar Curaçao vertrekt voor een heerlijke vakantie!