Met Arkefly naar Curacao

Met Arkefly naar Curacao

Met Arkefly naar Curacao? Met Arkefly vliegt u rechtstreeks vam Amsterdam naar Curacao. Een rechtstreekse vlucht duurt ongeveer 10.5 uur, terwijl een vlucht met tussenlanding op Bonaire of Aruba ongeveer 13 uur duurt.

Arkefly vliegt vanaf juli 2014 met de nieuwe, ultra moderne Boeing 787 Dreamliner. De dagelijkse vluchten naar het zonnige Curacao wordt met de Boeing 787 Dreamliner uitgevoerd. De Boeing Dreamliner vliegt op maandag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag rechtstreeks naar Curaçao. De overige dagen worden de vluchten aangevoerd via Bonaire of Aruba. De Boeing Dreamliner is een revolutionair nieuw en ultramodern toestel dat lichter, stiller, zuiniger, sneller en comfortabeler is. Verder verbruikt de B787 Dreamliner 20% minder brandstof per passagier, stoot 20% minder CO2 uit en is een stuk stiller. Dit maakt het toestel zeer milieuvriendelijker in vergelijking tot andere vliegtuigen.
Conformt staat hoog in het vaandel bij de Dreamliner. Door de hoger cabinedruk hebben passagiers minder last van vermoeidheid en hoofdpijn. De lucht in de cabine is overigens schoner en door de hogere luchtvochtigheid hebben reizigers minder last van duizeligheid, hoofdpijn, geïrriteerde ogen en uitdrogingsverschijnselen zoals een trekkerige huid.

Bij het boeken van uw ticket worden de verschillende dagen aan u aangeboden, zodat u kunt kiezen naar de meest voordelige dag van uw voorkeur voor uw ticket. U heeft de keuze van zowel vluchtdagen en prijscategorie. Het proces van boeking is automatisch, voor u wordt de goedkoopste vluchtklasse geselecteerd. Voorzover er toeslagen van toepassing zijn, zullen deze automatisch bij de prijs opgeteld worden in de prijsberekening.

Onderstaand hebben wij slechts ter indicatie het vliegschema van Arkefly opgenomen. Het vliegschema is onder voorbehoud. Er kunnen wijzigigen voordoen op een wekelijks basis.

Vluchten Amsterdam – Willemstad Curacao
Periode: tot en met 31 maart 2015
Rechtstreekse vluchten: Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag
Vluchten met tussenstop op Bonaire: Dinsdag en donderdag
Vluchten met tussenstop op Aruba: Zondag

Vluchten Willemstad Curacao – Amsterdam
Rechtstreekse vluchten: Dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag
Vluchten met tussenstop op Aruba: Maandag, woensdag en vrijdag

Arke start op 1 november dit jaar een vliegoperatie vanaf Eindhoven Airport naar Curaçao en Aruba.

Meer informatie over de dreamliner van Arkefly. (video)

[kkstarratings]
Klanten classificatie van Arke Fly