Kindvriendelijk Curacao?

Is Curacao kindvriendelijk?

Kindvriendelijk Curacao? Met kinderen naar Curacao? Curacao is een zeer kindvriendelijke eiland. Op Curacao zijn een groot aantal kindvriendelijke hotels en veilige stranden. Curacao behoort dan ook tot de veiligste en meest kindvriendelijke vakantiebestemmingen ter wereld. U kunt met een gerust hart naar Curacao met de kids en verblijven in een van de kindvriendelijke hotels/resort. U kunt ervan verzekerd zijn dat er voldoende faciliteiten aanwezig om uw kind te vermaken. Tevens staat veiligheid hoog in het vaandel en er is zeker over nagedacht.

In een kindvriendelijk hotel zijn  kinderstoeltjes, babybedjes en kinderbaden aanwezig. Tevens hebben de meerdere kindvriendelijke hotels op Curacao vaak een kinderopvang of vertrouwde babysitters. Overigens hebben deze hotels een eigen entertainment programma, waarbij de kinderen volop kunnen genieten en van hun vakantie.

Waterpret? maar toch veilig. Kindvriendelijk hotels op Curacao hebben stranden die veilig zijn en lopen geleidelijk af in zee. Zwembaden zijn mooi en schoon en zijn ook voorzien van kinderbadjes. Overigens zijn er voldoende strandactiviteiten (strandsporten en strandspelletjes) aanwezig die voor de nodige entertaiment zorgen.

waterpret-curacao-kinderen

Door de jaren heen hebben wij uitgebreide feedback ontvangen van vakantiegangers die met kinderen naar zonnige Curacao zijn afgereist voor vakantie. Op de vraag: Kindvriendelijk Curacao? Of is Curacao een kindvriendelijke vakantiebestemming? De overgrote deel van vakantiegangers zijn van mening dat Curacao een kindvriendelijke vakantiebestemming is, mits je in een accommodaties verblijven die kindvriendelijkheid hoog in hun vaandel hebben.  Over het algemeen zijn dit hotels en resorts in het Jan Thiel gebied, Mambo Beach een aantal hotels rondom Willemstad en zelfs en aantal accommodaties in het Westen van het eiland.

Hotels en resorts die als kindvriendelijk te classificeren zijn in het Jan Thiel gebied zijn: Chogogo Resort, Papagayo Beach Resort, Morena Resort.

Voor kindvriendelijke hotels gelegen aan het Mambo Beach raden wij de volgende accommodaties aan: Lions Dive & Beach Resort, Kontiki Beach ResortDolphin Suites Curaçao

In het Westen van het eiland is de Sonesta Kura Hulanda Lodge & Beach als een kindvriendelijk accommodatie aan te merken. Voor ultime waterpret met verschillende activiteiten in en rondom het resort is Kunuku Aqua Resort een super keuze voor familievakantie.

Conclusie

Op de vraag: is Curacao kindvriendelijk? Het antwoord is JA! Curacao kan zeker als een kindvriendelijk eiland worden aangemerkt. Met de verschillende kindvriendelijke accommodaties, activiteiten, stranden en nog veel meer. Wij raden u echter aan dat indien uw kids nog niet kunnen zwemmen, dat ze altijd zwembandjes om hebben.