Ik ga op vakantie en ik neem mee

 

Ik ga op vakantie en ik neem mee..

Ga je binnenkort op vakantie naar Curaçao? Daar ga je ongetwijfeld volop van genieten. Voordat je het vliegtuig instapt, is het raadzaam je goed voor te bereiden. Tijdens een vakantie naar Curaçao mogen de juiste benodigdheden natuurlijk niet ontbreken. Wat neem je mee als je op vakantie gaat naar Curaçao?

Regel een geldig paspoort

Als je op vakantie gaat naar Curaçao is het belangrijk om te weten dat je paspoort nog minimaal 6 maanden geldig is. Je hebt geen visum nodig om Curaçao in te kunnen komen voor een vakantie. Dit is alleen van toepassing als je op Curaçao gaat werken.

Haal de nodige vaccinaties

Voor je verblijf op Curaçao hoef je eigenlijk geen inentingen te halen bij de GGD. Wel is het verstandig je goed voor te bereiden op eventuele muggen. Deze verschijnen vooral in de namiddag. Neem dus voldoende DEET mee om de warme dagen en nachten door te komen.

Koop een goede koffer

Een goede koffer, zoals van Bagageonline, is natuurlijk onmisbaar als je een vakantie boekt naar Curaçao. Het voordeel van een vakantie naar Curaçao is dat je geen winterkleding hoeft mee te nemen. Het gehele jaar door is het lekker weer op dit Caribische eiland. Zorg dat je koffer ruim genoeg is om al je kleding te kunnen meenemen.

Sluit een reisverzekering af

De reisverzekering wordt door veel vakantiegangers vergeten als ze een reis boeken naar Curaçao. Toch is het verstandig jezelf te verzekeren tegen bepaalde risico’s in dit land. Je wilt verzekerd zijn van een schade-uitkering als je bagage gestolen wordt. Bovendien kun je ziek worden en het is belangrijk je te realiseren dat niet-spoedeisende hulp verzekerd is tegen de kostprijs in Nederland. Draag dus zorg voor een reisverzekering inclusief geneeskundige kosten.

Ben je toe aan vakantie? Pak je spullen bij elkaar, boek een goedkoop vliegticket, zorg voor voldoende kleding en ga een fantastische vakantie tegemoet op Curaçao!