Tenzing Travel

Dit zijn de must do’s voor tropische eilanden

Vakantie is voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. De meeste mensen blijven in Europa of zelfs in Nederland. Toch zijn er ook mensen die het verder van huis zoeken. Zij gaan bijvoorbeeld naar een heerlijk tropisch eiland. Daar kan je natuurlijk lekker ontspannend, maar wat zijn eigenlijk nog meer dingen die je echt moet doen als je op een tropisch eiland bent?

Drink een cocktail uit een kokosnoot
De kans dat je weer een keer naar een tropisch eiland toegaat is vrij klein. Geniet er dus van en doe ook vooral alle cliché dingen die je normaliter in films ziet en van anderen hoort. De kans is zeer aanwezig dat er gewoon palmen met kokosnoten zijn. Drink dus eens lekker kokoswater uit een kokosnoot. Nog beter: laat een cocktail maken en slurp deze op uit de kokosnoot.

Wakker worden met yoga op het strand
De zonsopgang is natuurlijk enorm prachtig op tropische eilanden. Word ontspannen wakker op het strand met wat yoga-oefeningen. Natuurlijk hoef je niet yoga te doen als je dat niet fijn vindt, er zijn ook tal van andere dingen die je kunt doen. Wat dacht je van een reguliere work-out? Als je daar ook geen zin in hebt kun je altijd nog een ouderwetse duik nemen in het water.

Kom helemaal tot rust
Waar je in Frankrijk en Duitsland nog weleens Nederlanders tegen het lijf wil lopen, is de kans dat dit hier aan de andere kant van de wereld gebeurt een stuk kleiner. Geniet er dus van dat je geen Nederlanders om je heen hebt, maar nog meer geen mensen die je kent. Je hebt hier de hele dag om te ontspannen en tot rust te komen, doe dat dus ook lekker.

Zwemmen in blauw water
Tropische eilanden staan vaak bekend om hun wateren met prachtig blauwe kleur. Vaak is het water enorm helder en kan je gewoon zien wat er op de bodem zwemt. Maak hier gebruik van en ga heerlijk tussen de tropische vissen zwemmen.

Begint het idee al een beetje te kriebelen? Een reisorganisatie als Tenzingtravel.nl kan je gemakkelijk aan een leuke reis voor een goede prijs helpen.