curacao-app

CURACAO APP

CURACAO APP
Curaçao is een eiland dat meegaat met zijn tijd. Daarom heeft het eiland ook een app met alle belangrijke informatie. De Curaçao App is vooral offline beschikbaar, zodat je niet onnodig internetkosten maakt. De app heeft een interactieve kaart met koppelingen naar de belangrijkste bezienswaardigheden.

De app geeft informatie over accommodaties, restaurants, winkels, happy hours, evenementen, duiklocaties, autoverhuur en nog veel meer.

Ervaringen delen
Deel je ervaringen op Facebook of Twitter, lees tips van de lokale bevolking en laat je naar de beste plaatsen op het eiland leiden.

Digitale Coupons
De Curaçao App geeft daarnaast ook een overzicht van kortingen voor verschillende locaties. Dat is wel zo voordelig!

Download de app gratis voor Android of iPhone.

CURACAO TO GO
De Curaçao To Go app is de ideale app voor iedereen die het mooie Curaçao bezoekt. Curaçao heeft een heleboel (activiteiten) te bieden en dat is allemaal in onze app te vinden!

Curaçao To Go is een app met alle informatie en alle activiteiten van het eiland. Al deze informatie is onderverdeeld in een aantal categorieën. Deze zijn: sportactiviteiten, recreatie, bezichtigingen, restaurants, bars, actuele evenementen, stranden, duikspots, autohuur, wellness, supermarkten, handige informatie, noodtelefoonnummers, pinautomaten, accommodaties, shoppen en dagelijkse suggesties.

De belangrijkste redenen om de app te downloaden:

De app is gratis!
Speciaal voor toeristen is alle informatie offline beschikbaar. Geen dure roaming kosten dus!
Zoek activiteiten in de buurt met behulp van de kaart die je eigen locatie aangeeft.
Vanuit de app kan u direct contact opnemen met het betreffende bedrijf (telefoonisch, email, facebook).
Tripadvisor recensies.
De app wordt onderhouden door een lokaal team. Dit team weet alles van het eiland en zorgt ervoor dat u een geweldige tijd heeft tijdens uw verblijf op Curaçao.
Door de regelmatige updates verschijnen er maandelijks nieuwe edities en bent u altijd op de hoogte van de nieuwste activiteiten.
Ontwikkeld voor iPhoneAndroid.