Beoordeling van Papagayo Beach Resort

Uw beoordeling over Papagayo Beach Resort [kkstarratings]

Prijsopgave & Beschikbaarheid kras-curacao-vakanties

[blockquote photo=”” author=”H. van Staverren en familie” company=”5 juli 2013″ link=”” target=”_blank”]

“Een van de beste resorts, met grote huizen  en terras, dicht bij het strand ”

Het Papagayo Beach Resort is het beste in Curaçao. Het is aan de Jan Thiel baai, die beroemd is om zijn duikmogelijkheden en witte schone zandstrand.
Het resort geeft een heel vrij gevoel, geen schreeuwende kinderen of stereo’s. Ons huis met groots zeezicht gaf ons een mooi uitzicht, maar ook veel privacy. De huizen hebben houten inklapbare muren tussen het terras en de woonkamer die u kunt schuiven en openen.

Het strand is ongeveer 10 meter lopen van de ingang van het resort. Het strand is bereid: een deel van de zee wordt gescheiden in een soort zwembad. Vanaf het strand kunt u dit niet zien als de horizon stroomt van de open zee recht in dit zwembad. Het biedt een zee-zwemgedeelte zonder het ongemak van de golven, wat vooral behulpzaam voor kinderen.

Op het strand zelf is een fantastische sfeer. Wil je echt de hele dag te leggen op uw papagayo-gereserveerde beachchair / bed. Achter je zijn een aantal strandtenten en restaurants. Dus een drankje of toiletvisit zijn zeer handig te regelen.

Als je verder het eiland wil verkennen, kan je een scooter of auto huren bij de receptie van het resort. We bezochten een kleiner eiland voor de kust, genaamd “Klein Curacao”. Je gaat er met een kleine boot.

Of ik dit resort wil aanraden aan mijn vrienden: zeker. Ik zou dit resort opnieuw kiezen als ik terug zou gaan: zeker. Sterker nog: dit resort zal ervoor zorgen dat we weer voor  Curaçao in plaats van een andere bestemming. Ik heb veel meer eilanden over de hele wereld gezien, stranden en resorts, maar dit was de beste tot nu toe. Het is zeker elke cent waard.

[/blockquote]

[blockquote photo=”” author=”G. de Veer en familie” company=”23 juni 2013″ link=”” target=”_blank”]

“Super ontspannen resort!”

Wij hebben bij Papagayo Beach Resort 9 dagen doorgebracht. Het was een geweldige ervaring!

Grote villa met volledig ingerichte keuken. Wij hebben een auto gehuurd en wij hebben over het eiland heerlijk verkend. Het strand van  Playa Porto Mari was onze favoriet. Het restaurant en het zwembad van Papagayo Beach Resort zijn mooi, maar we hebben meer genoten van de stranden. Het resort is overigens super kindvriendelijk!

Schoonmaken is ok. Je krijgt dagelijks nieuwe handdoeken.

Kortom: Papagayo Beach Resort is een ontspannen en heel leuk resort in Jan Thiel Curacao!

[/blockquote]

[blockquote photo=”” author=”J. de Leeuw” company=”12 december 2012″ link=”” target=”_blank”]

“Een beetje geïsoleerd, maar een super resort aan het strand ”

De villa’s zijn erg mooi en ruim. De villa’s zijn uitgerust met alle keukengerei en gratis wifi. Ik hield ook van het strand met de zeer comfortabele ligbedden, wat schaduw en een stijlvolle bar aan het strand (je zou ook iets te eten en drinken hebben tot uw ligstoel hebben). Het uitzicht op het strand was ook mooi. Strand leek bijna echt zandstrand en niet te kunstmatig eens het is eigenlijk gebouwd op beton.

Locatie van de Jan Thiel is vrij geïsoleerd als je geen auto hebt. Er zijn een aantal restaurants en een Albert Heijn supermarkt, maar er is niets anders te zien of te doen naast het strand. We huurden een auto dus ik weet niet hoe het openbaar vervoer werkt. Het was heel stil in het midden van december, maar dat was gewoon goed voor ons. Op zaterdag avond was er ook een aantal live-muziek op het strand.

[/blockquote]

[contact_box title=”Mail ons uw ervaring van deze accommodatie.” address=”” telephone=”” fax=”” email=”info@gocuracao.nl” www=””]