Beoordeling van Chogogo Resort

Uw beoordeling over Chogogo Resort [kkstarratings]

Prijsopgave & Beschikbaarheid   kras-curacao-vakanties           met-arke-naar-curacao

[blockquote photo=”” author=”J. Peterse en Familie” company=”5 juli2013″ link=”” target=”_blank”]

“Gezellige luxe! Wij hadden het naar onze zin”

Een andere hypnotische avontuur vindt me op Chogogo Resort. We hadden een heel mooi huis met alle meubels, afgeschermde veranda en het was maar een korte wandeling naar de stranden. De grote kamers gaf het een zeer leuke sfeer en het buffet in het zwembad was uitstekend. Het is een korte rit naar het centrum van Curacao – Willemstad. Ik zal zeker terugkeren! Een waarschuwing …. er zijn muggen en andere griezelige insecten dus bereid je voor… het is de tropen.

[/blockquote]

[blockquote photo=”” author=”Familie Klaassen” company=”21 juni2013″ link=”” target=”_blank”]

“Mooi resort – dit is niet ons laatste bezoek”

We hadden een geweldige tijd in Chogogo Resort. Het landschap is prachtig en de sfeer is heel sereen. Service is vriendelijk en een eigen auto huren is zeker handig. Hun restaurant serveert goed en betaalbaar eten. Het resort is zeer dicht bij het strand en aan de Caracasbaai, waar u heerlijke lokale gerechten kunt krijgen. Curacao is een van mijn favoriete Caribische eilanden, want het is niet overdreven toeristisch. De lokale bevolking is erg vriendelijk en nooit je lastig vallen met koopwaar. Wij checkten uit de andere (wat duurdere) plaatsen, maar we zijn erg blij dat we gekozen hebben voor Chogogo.
Een tip echter: eet lokale eten en ga naar de kleine plaatselijke stranden, sla dan de Jan Thiel Baai over.

[/blockquote]

[blockquote photo=”” author=”Familie de Haan” company=”9 maart 2013″ link=”” target=”_blank”]

“Goed resort op een mooie locatie”

We verbleven hier 4 nachten en wij vonden het erg leuk. De kamers zijn mooi, er is een kleine keuken en het is slechts een korte wandeling naar Jan Thiel beach en Zanzibar bar. Het ontbijtbuffet in het zwembad is mooi en je kunt met de bus naar Willemstad die afwijkt van de ingang van het resort te nemen. Er is een lekker warm bad in het resort.

We zouden teruggaan en weer hier blijven.

[/blockquote]

[blockquote photo=”” author=”J. Rijntjes” company=”12 februari 2013″ link=”” target=”_blank”]

“Ontspannen resort dicht bij Jan Thiel strand”

Chogogo Resort is erg mooi. Veel bloemen, palmbomen en vogels. Zwembad was leuk en ontspannen. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Gratis handdoeken voor het strand zijn voorzien voor de gasten van Chogogo Resort. U kunt lopen naar het strand binnen minder dan 10 minuten. Jan Thiel strand is een ook een leuke plek om te verblijven. Er zijn een paar leuke restaurants aan het strand. Het restaurant van Chogogo is ook goed. Zeer dicht bij het ​​resort is een Van den Tweel supermarkt .

We verbleven in een 1 slaapkamer appartement. Ruim, schoon en goed uitgeruste keuken. Badkamer is eenvoudig, maar past bij uw behoeften. Het is de moeite waard om een superieur appartement te reserveren of om te vragen naar een ​​appartement met glas in de ramen. In plaats van houten luiken. Omdat de kamers met luiken zeer luidruchtig zijn.

[/blockquote]

[contact_box title=”Mail ons uw ervaring van deze accommodatie.” address=”” telephone=”” fax=”” email=”info@gocuracao.nl” www=””]