Auto huren Curacao

Auto huren Curacao? Een auto huren op Curacao is best handig, met name omdat het openbaar op Curacao niet optimaal is. Auto rijden op Curacao is zeer gemakkelijk. Europesche regels voor wat betreft verkeer zijn van toepassing op Curacao.

Curacao heeft veel autoverhuurbedrijven. Voor autoverhuur op Curacao zijn verschillende keuzes en opties. Verschillende instanties hebben balies op de grote hotels en op de luchthaven. Tarieven kunnen sterk variëren. Verwachten te betalen tussen de US $ 40 en US $ 60 per dag. Een internationale creditcard of aanzienlijke contante borg is vereist. Informeer voor de speciale tarieven voor de huur van een week of langer. Het is dus ook zeker handig om een vergelijking te maken tussen de verschillende mogelijkheden. Auto huren Curacao ? Het is zeker handig om vooraf uw huurauto te reserveren alvorens u naar Curacao vertrekt.

Onderstaand kunt u kiezen tussen een aantal autoverhuurbedrijven die goedkoop auto huren op Curacao hoog in het vaandel hebben.

easyterra-curacao EasyTerra Autohuur Curaçao vergelijkt aanbieders van autohuur in Curaçao. Goedkoop een auto huren in Curaçao met EasyTerra Autohuur.

 

goedkoop-auto-huren-curacao-alamo Bij Alamo kunt u kiezen voor om uw huurauto op te halen vanaf de luchthaven van Curacao (Hato International Airport) of op de volgende resorts: Curacao Livingstone Resort, Curacao Marriot Hotel,  Lions Dive Resort Curacao

 

auto-huren-op-curacao Bij WTC kunt u een aantal autoverhuurbedrijven met elkaar vergelijken. Handig als je op zoek bent naar een goedkope huurauto. De tarieven die getoond worden zijn inclusief belastingen en overige bijkomende kosten.

 

FLY DRIVE

fly-drive-aanbieding-huurauto-curacao Verder zijn een aantal pakketreizen beschikbaar die bekend staan onder de zogenaamde fly-drive arrangementen. Bij een fly drive arrangement ontvangt u naast vliegticket en verblijf ook een automatisch een huurauto. U hoeft dus niet apart een auto te huren aangezien deze al bij uw fly drive arrangement zit.