Amstel Curacao Race 2013

Op 2 november 2013 wordt het bekende Amstel Curacao Race 2013 gehouden op Curacao door de organisatiehotel Lions Dive & Beach Resort. 2013 wordt de 12de editie van deze grote evenement die jaarlijks op zonnige Curacao wordt gehouden. Lions Dive & Beach Resort is de organisatiehotel en staat volop in het teken van de evenement. Editie 12 van de Amstel Curacao Race staat in het teken van de 100ste editie van de Tour de France die in de zomer reeds heeft plaatsgevonden in Frankrijk. Niet onbekenden wielrenners zoals Jan Janssen en Joop Zoetemelk, de twee Nederlanders die de Tour de France ooit hebben gewonnen, zullen ook aanwezig zijn bij de Amstel Curacao Race 2013, de afsluitende race van het wereldseizoen 2013.

Ook de Amstel Curacao Race 2013 van dichtbij meebeleven? Klik hier voor meer info

amstel-curacao-race-lions-dive-jpg

Verder heeft de organisatie ook een aantal belangrijke figuren die ooit deel hebben genomen aan de Ronde van Frankrijk uitgenodigd. Huidige toppers van de afgelopen jaren vormen ook deel van dit Caribische wielerspektakel. De organisatie heeft dit jaar achter jaar erin geslaagd om toppers bij elkaar te halen naar gezellige Curacao, waar in een relaxe sfeer genoten kan worden.
Voor wielertoeristen is het natuurlijk ook zo uniek om samen met de toppers uit het peleton van start te gaan. Verder zijn er talloze activiteiten naast de daadwerkelijke Race gepland zoals strand bbq, waterspektakel, optreden van Wipneus & Pim in een Glamour & Glitter feest en een Afterparty wielerseizoen op strand Lions Dive.

Leuk om te weten:
– Exclusief verblijf in Lions Dive & Beach Resort gedurende uw verblijf. Lions Dive & Beach Resort is exclusief het renners en organisatiehotel van de Amstel Curacao Race 2013;
– Bij het reserveren van uw reis ontvangt u gratis het boek Tussen Chillen en Afzien, 10 jaar Amstel Curacao Race. Dit boek is geschreven door de top telegraaf journalist Raymond Kerckhoffs;
– Een speciaal Amstel Curacao Race verrassingscadeau op uw kamer;
– U kunt ieder ochtend meegenieten van de trainingsronde van de deelnemende toppers;
– Exclusieve meet & greet met alle toppers, inclusief de Nederlands Tour-winnaars Jan Janssen en Joop Zoetemelk
– Exclusief deelnemen met alle toppers aan het Waterspektakel in het 50 meter zwembad van het Lions Dive & Beach Resort
– Gratis busvervoer naar het “Bubbles on the Beach” preuvenement bij Zest te Jan Thiel Beach
– Korting op VIP-kaart

amstel-race-2013

Dagprogramma
Afhankelijk van uw reisduur, aankomstdatum heeft u een aantal dagen ter vrije besteding. Tussen 29 oktober 2013 tot en met 2 november is er echter een georganiseerd programma.
De inhoud van het programma is als volgt:

Di. 29 oktober 2013
Waterspektakel in het 50 meter zwembad te Lions Dive & Beach Resort, Hemingway – Piazza. De event start om 18:00O en wordt entertaint door een DJ. Tevens kunt u genienten van een uitgebreid buffet bij Piazza (een restaurant van Lions Dive). Deze event is exclusief voor de toprenners van de Amstel Curacao Race en de gasten van het Resort.

Wo. 30 oktober 2013
Bubbles on the Beach bij het restaurant Zest te Jan Thiel Beach. Bubbels on the Beach start om 18:00 op het strand van Jan Thiel bij het restaurant Zest. U heeft gratis vervoer naar Jan Thiel. Een bus vertrekt vanaf 16:00 uur vanuit Lions Dive naar Jan Thiel. De bussen rijden terug naar Lions Dive tussen 20:00 uur en 22:00 uur.

Do. 31 oktober 2013
Wipneus & Pim @ Lions Dive in Glamour & Glitter super feest. Het feest barst los om 20:00 uur. De bekende dj’s Wipneus & Pim zulen met hun eigen stijl voor de juiste setting zorgen. Er wordt een prijs uitgereikt voor de mooiste kostuum.

Vr. 1 november 2013
Inschrijving voor het Amstel Curacao Race 2013 te Hemingway, Lions Dive. Inschrijven voor de Race vindt plaats tussen 17:00 en 19:00 uur bij Hemingway te Lions Dive. Na de inschrijving treedt een Caribische band op met Caribische muziek.

Za. 2 november 2013
Dag van de Amstel Curaçao Race. De wielrenners verzamelen zich om 10:00 voor het Lions Dive. De startprocedure begint om 10:30. De race start om 11:00 en de verwachting is dat deze rond 12:45 uur eindigt. Om 14:00 uur vindt de huldiing van de Amstel Curacao Race 2013 om 14.00 op het strand Hemingway te Lions Dive.

De afterparty van het wielerseizoen vindt plaats op het strand van Lions Dive. De afterparty is tussen 19:00 – 01:00

amstel-curacao-race_12_peloton