Aankomsttijden vliegtuigen Curacao

Aankomende vluchten vanuit Curacao

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de aankomsttijden vliegtuigen Curacao die landen op Hato Airport dan kunt u deze doen op de website van Go Curacao vakanties. Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van aankomende vliegtuigen op Curacao.

Actuele vluchtinformatie
Het kan wel eens voorkomen dat een vlucht vertraagd is of helemaal gecancelled wordt, dat gebeurt in alle landen. Het is zeker niet prettig! Op Go Curacao vakanties treft u up to date informatie van aankomsttijden van vluchten die naar Curacao komen. Deze pagina wordt elke minuut ge-update. U weet de status van elke vlucht zelfs als deze geland, vertraagd of geannuleerd is. U als reiziger weet dan precies hoe laat u op Curacao aankomt. De huidige status van uw vlucht kunt makkelijk via dit vliegschema gemakkelijk en snel raadplegen.

Het vliegschema is daarom altijd actueel en geeft ook de vluchten weer met vertragingen, maar ook de uitgeweken vluchten. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent als u van plan bent te vliegen. De huidige vluchtstatus van uw vlucht kunt u dankzij dit vliegschema gemakkelijk en snel raadplegen.

Vlucht vertraagd? U heeft recht op financiele compensatie!

[iframe src=”http://www.curacao-airport.com/aandd/arrivals.php” width=”100%” height=”1200″]