Curacao hotels alleen aanbiedingen

Curacao heeft een groot aantal hotels en overige accommodatie typen die de vakantieganger de mogelijkheid biedt om veilig, goedkoop en heerlijk vakantie te vieren. Stel dat u reeds een vliegticket naar Curacao heeft, maar nog geen accommodatie. Dan kunt u kiezen tussen de verschillende Curacao hotels alleen aanbiedingen van Gocuracao.nl. Verder zijn er vanzelfsprekend Appartementen op Curacao die zeer in trek zijn. Resorts op Curacao zijn er overigens veel waartussen u kunt kiezen.

Voor Curacao hotels vindt u onderstaand een greep van onze assortiment.

10% korting bij hotelboekingen
Boek een hotel (behalve hotelketens) op ebookers.nl tussen 22 september en 21 december 2014, die meedoet aan de actie voor een reis tot 31 juli 2015 en ontvang meteen 10% korting op uw reservering door het gebruik van de kortingscode.

AUTUMN10EBK

De korting wordt berekend op de hotelprijs, exclusief belastingen. Deze aanbieding is beperkt tot een korting per kamer en per reservering. Deze aanbieding is niet geldig op combinatie-reizen. De korting wordt niet uitbetaald en kan niet worden gebruikt met andere kortingscodes of aanbiedingen. Elke poging tot fraude en/of misbruik zal worden vervolgd. Deze korting is niet geldig daar waar wettelijk verboden, belast of beperkt is. ebookers.nl behoudt zich het recht op veranderingen of beperkingen van de aanbieding in eigen goeddunken. Enkele hotels zijn niet inbegrepen. (Lijst van uitgesloten hotels http://www.ebookers.nl/aanbiedingen/Kortingscode-uitzonderingen/)