Caribbean International Tourism Safety and Security Conference 2015

Het Curacao Toeristen Bureau in samenwerking met Toerisme en More Inc. is trots om de Caribbean International Tourism Safety & Security Conferentie op Curacao te hosten.
Deze safety & security conferentie heeft als belangrijkste doelen voor elke afgevaardigde om kennis op te doen door middel van het delen van ervaringen en om het bewustzijn over het toerisme veiligheid en beveiliging in het Caribisch gebied te verbeteren.
Op mondiale veiligheid en beveiliging schaal wordt steeds relevanter gezien het feit dat iedereen wil zich veilig voelen zowel in hun eigen land of bij een bezoek aan andere landen. De Caribische regio wordt door velen beschouwd als hun droom vakantie bestemming geeft ons reden om te geloven dat het Caribisch gebied nog meer bezoekers zullen zien in de komende jaren.
Tijdens de safety & security conferentie is een unieke gelegenheid om met honderden veiligheid en security professionals uit de hele wereld kennis te maken.
De conferentie zal worden gehouden op het Curacao World Trade Center, welke op loopafstand ligt van diverse hotels. De eerste dag is slechts voor de lokale belanghebbenden, waarbij de overige dagen bedoeld zijn voor zowel lokale en internationale deelnemers.

Het Seminar op 24 juni 2015
Het seminar zal worden gericht op de lokale stakeholders. Het is bedoeld om een interactieve discussie over de ‘Topps’ (Toerisme Oriented Policing en zekerheid diensten) zijn.

Seminar deelname vergoeding: $ 70, dit bedrag is inclusief ontbijt, snacks en dranken.

Conferentie op 25 juni -26th, 2015
Een onderscheidend tweedaagse internationale conferentie waar zowel de publieke en private sector bij elkaar zullen komen voor duidelijke informatie sessies met betrekking tot veiligheid en beveiliging in het Caribisch gebied. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere The State of Tourism in het Caribisch gebied, Passenger Experience, Festivals Securities, Toerisme Politie, Cruise Beveiliging, Eten & Veiligheid Veiligheid, Media Crises, rechtsvragen rondom toerisme en mensenhandel. Het is de bedoeling om alle afgevaardigden met nieuwe informatie en de beste praktijken (best practices) voor een veiliger Caribische region te voorzien.

2 Dagen – Conferentie kosten: $ 300, dit bedrag is inclusief ontbijt, lunch, snacks en dranken gedurende de hele dag.

Curacao nodig u uit met een warme Caribische geest om deel te nemen aan de Caribbean International Tourism Safety & Security Conference.

Meer info van de Caribbean International Tourism Safety & Security Conference 2015.

1-Caribbean-International-Tourism-Safety-Security-Conference-2015

 

AANBEVOLEN ACCOMODATIES IN DE OMGEVING VAN WORLD TRADE CENTER CURACAO 

 

Caribbean-International-Tourism-Safety-Security-Conference